Festivalregels

Stichting Kakatoe hanteert voor het PolderPopfestival de volgende huisregels:

Het festivalterrein gaat zaterdag 12 augustus open om 19:00 uur. Zondag 13 augustus gaat de poort om 13:00 uur open.  Bar & catering sluiten na het laatste optreden. Het terrein sluit voor bezoekers een half uur na het laatste optreden.

Alcoholhoudende dranken worden alleen verstrekt aan personen van 18 jaar en ouder.  Legitimatie = verplicht.  Elke bezoeker krijgt  een polsbandje en is verplicht deze op het festivalterrein te dragen.

Eigen drank is niet toegestaan op het festivalterrein.

Consumptiebonnen/munten zijn alleen geldig op het festival.

Op en rondom het PolderPopterrein is de Nederlandse wetgeving voor het gebruik van en de handel in drank en drugs van toepassing.
Overtreders worden overgedragen aan de politie.

Glas en blik zijn niet toegestaan op het festivalterrein. Slag-, steek- of vuurwapens en daarop lijkende voorwerpen zijn verboden.
Overtreders worden overgedragen aan de politie.

PolderPop / Stichting Kakatoe behoudt zich het recht voor personen de toegang te ontzeggen.

Bezoekers zijn verplicht medewerking te verlenen aan controle op
leeftijd (legitimatie), glas en blik, wapens en drugs.

De organisatie is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte en/of beschadigde eigendommen.

Het betreden van het festivalterrein is geheel voor eigen risico van de bezoeker.

Tijdens PolderPop en PolderPop Roots & More maken wij foto / filmopnamen. De organisatie kan deze gebruiken voor publicitaire doeleinden. Door het betreden van het festivalterrein geeft u hier toestemming voor. Indien in een later stadium wilt dat een door ons op onze website of sociale media gepubliceerde foto of filmopname waarop u zichtbaar bent door ons wordt verwijderd kunt u een verzoek mailen aan info@polderpop.com.