PolderPop Party! Feesten met 2 top Coverbands en 2 Party Deejays!

PolderPop Party! Zaterdagavond 10 augustus van 19.30 - 01.00 uur 

"zomerse feestavond met de lekkerste bekende rock en soul/funk/disco nummers"

Zaterdagavond wordt met 'PolderPop Party!' een feestelijke zomeravond: Zing en dans mee met je favoriete rock en dance hits uit de jaren ‘70, ‘80 & ‘90 vertolkt door de top coverbands “No Bananas” (rock) en “The B Machine” (soul, funk & disco). Twee ervaren party DJ’s  “FunkSoulBrother” en “J.T.W.” zorgen voor, tussen en na de bandoptredens voor nog meer uitnodigende dansmuziek. Deze gratis toegankelijke zomerse feestavond is de perfecte afsluiter van je vakantie. Neem vrienden en familie mee en sluit samen de vakantie af met dit  kermis-achtige knalfeest!


De swingende zaterdagavond Partybands zijn:No Bananas

Polderpodium 20.00 – 21.00

Ontmoet "No Bananas" bij PolderPop Party; de sensatie van de Nederlandse concertpodia en bekend door hun dynamische uitvoeringen van classic rock songs. Het live repertoire varieert van de iconische riffs van Queen en AC/DC tot de klassiekers van Nirvana en Melissa Etheridge. Deze all-female band brengt een perfecte balans tussen high-energy podium presentatie en spontane publieksinteracties. Ze zeggen ook niet voor niets: We bring the fire to the stage 

💥 Bereid je dus voor op een explosie van energie: No Bananas neemt je mee op een muzikale reis, vanaf de jaren '70 tot nu, met een show die het publiek gegarandeerd in beweging gaat brengen. Elke gitaarriff en elke noot nodigt uit om met hun mee te dansen en mee te zingen. Mis het niet zaterdagavond 10 augustus op de gratis toegankelijke zomerse feestavond PolderPop Party! in Leuth (bij Nijmegen).

Klik en ontdek meer over "No Bananas"

Website | Facebook | Instagram | YoutubeThe B Machine

Polderpodium 21.30 – 01.00

Ontmoet "The B Machine" op PolderPop; Duik in de wereld van disco, funk en soul met The B Machine, een band die energie en plezier uitstraalt op elk podium. Met het onlangs gevierde 35-jarige jubileum heeft deze elf koppige formatie zich een vaste plek veroverd in de Nederlandse muziekscene. Van onvergetelijke klassiekers als Earth, Wind & Fire en Donna Summer tot de meer eigentijdse hits van Justin Timberlake en Bruno Mars, zij spelen het allemaal en met een energie die je niet wilt missen.

Hun optreden zal een aanstekelijke mix van tijdloze funk en disco combineren met een geweldige podiumpresentatie. De strakke blazerssectie en de krachtige meerstemmige vocalen zorgen voor een ongeëvenaarde show waarbij niemand stil zal blijven staan. Kom en ervaar hoe The B Machine de hitte opvoert gedurende de gratis toegankelijke zomerse feestavond Polderpop Party! Zorg dus dat je erbij bent op zaterdagavond 10 augustus!

Klik en ontdek meer over "The B Machine"

Website | Facebook | Instagram | Youtube


De Party Deejays van de avond:

Eten & drinken

Op het terrein van PolderPop is een hapje en een drankje te krijgen! Naast alle sponsoren, is de omzet van de horeca ook een belangrijke financiële drager voor dit gratis festival. Trek dus je portomonnee en help PolderPop! Eigen eten en drinken is daarom begrijpelijkerwijs niet toegestaan op het festival.

Locatie

PolderPop vindt plaats op bedrijventerrein Lieskes Wengs in Leuth (bij Nijmegen). Direct achter Autobedrijf Booltink, een kleine 10 km van Nijmegen. De bus stopt op loopafstand van het festival. Parkeren kan je op Lieskes Wengs, het Kerkplein en bij de Vriendenkring en de sportvelden.


Zeg het voort!